Što je to Tasteless ?!

Tasteless je bio prvi hrvatski e-zine koji je izlazio od proljeća 1995. do 1998. godine. Sveukupno je izašlo 16 brojeva. Prvi brojevi izašli su pod nazivom hr.alt.flame ne bi li već nakon prvog broja promjenio naziv u Tasteless iliti Neukusni. Osoba koja je stajala iza svega toga se zove Ja iliti Aleksandar Erkalović. U to doba poznat i kao - (Aco, Nipple, Nip, Niple, Bradavica) a danas poznat kao lik koji stoji iza http://www.binarni.net/. Osim mene bilo je uključeno još nekoliko ljudi koje sad neću nabrajati jer planiram kreirati cijelu stranicu posvećenu tome.

Gledajući iz današnje perspektive rekao bih da je Neukusni bio poprilično progresivan za to rano doba Interneta i da je među prvima otvorio neke teme na ovim prostorima. Teme su bile škakljive, zabavne, uvredljive, djetinjaste... i to je Neukusnog natjeralo da bude zabranjen čak dva puta. Također, utjecaj Neukusnog i njegova čitanost je bila znatno veća nego što sam ja to ikad i mogao pomisliti dok sam ga stvarao.

S obzirom da sam i sam većinu podataka zaboravio odlučio sam napraviti jedan mali podsjetnik sebi i drugima na tu temu. Zato ovaj site.

-- Aco